Yes. Het is ons gelukt!
Na een maand van intensief verbouwen aan het huis en de praktijk wonen we sinds mei aan de Nicolaas Oostinghweg 7 en 7a. En het bevalt ons prima! We ontdekken al fietsend en wandelend met onze hond Duvel de prachtige natuur om ons heen. We voelen ons nu al welkom door de hartelijkheid van de mensen in de buurt.

Wie zijn wij?
We zijn Kees en Marion Schiphouwer, trotse ouders van 3 volwassen kinderen en 3 kleinzoontjes. Samen met onze dochter Martine werken we in en vanuit onze praktijk Kindzorg M. We begeleiden en coachen mensen van jong tot oud, op ieder niveau in hun sociaal emotionele- en leerontwikkeling. U kunt daarbij denken aan: faalangst, sociale vaardigheden, moeite met plannen en organiseren, concentratie, dyslexie, moeite met leervakken (o.a. rekenen/wiskunde, talen). Verder geven wij ook psycho-educatie met betrekking tot ADHD en autisme (ASS) en gezinsondersteuning.

Wij proberen iedereen vanuit zijn talenten te ondersteunen naar meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid.
Heeft u zin en tijd om eens te komen kijken of kennis te maken, dan bent u/jij meer dan welkom aan de Nicolaas Oostinghweg 7. Graag wel eerst even een belletje naar 0522-491194 of 06 3616 0273.