Tijdens de kiekiesdagen ligt een deel van ons archief uitgestald en kan iedereen zelf snuffelen in alle beschikbare informatie. Deze informatie bestaat met name uit de fotoboeken van de diverse straten, de scholen, de verenigingen, knipsel-mappen, familieberichten, etc. Onze in eigen beheer uitgegeven boeken kunnen ingezien en aangeschaft worden (voor zover deze nog beschikbaar zijn). Verder draait er een dia-presentatie en kunt u foto’s bekijken op onze beeldbank.

Ook is het mogelijk om uw oude foto’s, voor zover die nog niet in onze verzameling voorkomen, ter plaatse te laten scannen. U kunt de originele exemplaren dan weer mee naar huis nemen. En wilt u een afdruk van een bepaalde foto, ook dat kunnen we ter plekke voor u regelen (tegen een kleine vergoeding).

Kijk ook eens op onze website www.historieruinerwold.nl op de beeld¬bank online.
Vrijwilligers zijn aanwezig om u op weg te helpen en uw vragen te beantwoorden.

De dagen worden gehouden op:
Zaterdag 9 oktober 2021 van 14.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 10 oktober 2021 van 14.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: de Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21, Ruinerwold.