Een aantal vrienden van de Wiek Live komt weer bij elkaar voor een optreden. Op zaterdag 30 oktober gaan de bands Cover-It, De Pieperts en de Wieker Streetband een feestje bouwen in Dorpshuis De Wijk. Door de coronaperikelen lag alles geruime tijd stil, maar nu het weer kan, willen de muzikale vrienden zo snel mogelijk het podium op.

CoveR-It wisselt bekende Top-100-aller-tijden hits van ABBA tot Queen af met Nederpop klassiekers van de Dijk, Van Dik Hout en De Scène. Speciaal voor deze gelegenheid speelt de band in XL-bezetting met blazers om zo het feest helemaal compleet te maken!

De Streetband staat gegarandeerd voor een avond Rock en Lol ! Herkenbare boerenrock nummers worden afgewisseld met oude en bekende klassiekers en feestnummers. Het repertoire bestaat uit o.a. uit nummers van: Normaal, Bokkers, Jovink, Status Quo, AC/DC, Johnny Cash, Golden Earring, ZZ Top, Creedence, Peter Koelewijn en André Hazes. Ook de nieuwe Wieker band De Pieperts is van de partij. Zaal open: 20.00 uur. (Met toegangscontrole) Entree € 7,50. De avond is in verschillende blokken opgedeeld. Het eerste blok begint al om 21.00 uur.