Van 4 tot 25 oktober organiseert de Rabobank de actie Rabo ClubSupport. Clubs en verenigingen kunnen stemmen verwerven en daarmee financiële ondersteuning ontvangen. Apollo is een van de verenigingen in onze regio die meedoet met de actie.

‘Een club is meer dan een club’, dat is het uitgangspunt van de actie. Verenigingen zijn plekken waar mensen samenkomen, waar je jezelf kunt zijn en die een sterke functie hebben voor de buurt en regio. Met een blokfluitgroep, opleidingsorkest, jeugdorkest, jeugdslagwerkensemble, harmonieorkest én slagwerkensemble is Apollo een vereniging voor iedereen met een passie voor muziek: jong of oud, beginner of gevorderde muzikant. Zo bouwt de vereniging al sinds 1898 aan een rijk muzikaal klimaat in de regio met ambitieuze spelers en trouw publiek.

Vorig jaar mocht Apollo iets meer dan €1.000,- ontvangen. Een welkome bijdrage dat besteed is aan nieuwe instrumenten. Ook dit jaar hoopt de muziekvereniging een mooi bedrag te kunnen verwerven voor het instrumentarium. Uw stem is dus belangrijk voor ons!

Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete vereniging via hun account. De actie loopt van vandaag tot en met 25 oktober. In november vinden de uitreikingen plaats.