De Rabobank draagt het verenigingsleven wederom een warm hart toe, om de ijsvereniging te steunen kunt u stemmen op onze vereniging. Iedereen die lid is van de Rabobank kan haar stem uitbrengen via www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Hiervoor moet u inloggen op Rabobank en vervolgens kunt u bij de ClubSupport uw stem uitbrengen. Kies regio Meppel-Staphorst-Steenwijkerland en vervolgens zoek je ons op: IJsclub Ruinerwold
Start stemperiode – 4 oktober
Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt.
Einde stemperiode – 25 oktober
De stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk.
November
Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport.

Doel
Onze penningmeester doet de ledenadministratie en de financiƫle administratie op zijn privecomputer. Dit is geen ideale situatie en we zouden hem graag in de gelegenheid stellen om een laptop aan te schaffen welke eigendom is van de ijsclub. Bij aftreden van de penningmeester kan overgave van de gegevens op een zeer simpele manier plaats vinden.
De ijsvereniging hoopt op u steun, alvast bedankt!
Het bestuur