Binnenkort start weer de succesvolle kipactie van de korfbalvereniging RoReKo. Afgelopen jaar is deze actie helaas niet door gegaan in verband met Corona. Inmiddels zijn voldoende maatregelen genomen om de actie wel te kunnen laten starten. Zowel tijdens de verkoop als bij de aflevering houden de leden zich aan de richtlijnen door op 1.5 meter afstand en met mondkapje de klanten te benaderen.

De vereniging is dankbaar en blij dat met deze actie meer dan duizend ‘sponsors’ in De Wijk, IJhorst en omgeving, de vereniging een warm hart toedragen. De verkoop begint op 29 november en duurt tot 4 december. De verkopers komen zoveel als mogelijk aan de deur waar u kunt bestellen en direct contant betalen. Ook kunt u een bestelling online plaatsen. Dat kan via kipactie@kvroreko.nl
Op zaterdag 18 december worden de kipproducten bij u thuis afgeleverd.