Het jaar loopt bijna ten einde. Christel Kok merkt dat er meer afspraken worden gemaakt in haar huidsalon ForYourSkin. ‘Toen ik hier viereenhalf jaar geleden begon in De Wijk, vonden ze de mensen het misschien een beetje gek en vreemd. Maar inmiddels weten ze me goed te vinden’. We stelden Christel daarom een aantal vragen.

Wat doen jullie precies?
ForYourSkin is een schoonheidssalon gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. De huid is mijn passie en in een ontspannen sfeer met persoonlijke aandacht, zorg ik ervoor dat jouw huid weer stralend, egaler, strakker en gezonder wordt.

Over wat voor (huid) problemen praten we dan:
Het gaat om ondergenoemde huidproblemen zoals: Acne, vette, glanzende huid, bultjes, pigment , ongelijkmatige huidstructuur , rimpels, veroudering, roodheid, een droge, schilferige of eczeemachtige huid. Wil jij jouw huid verbeteren of huidprobleem aanpakken met een merk die optimaal verschil maakt? Dan ben je bij ForYourSkin op de juiste plek.

Welke technieken worden gebruikt?

Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken van topmerken zoals Nimue Skin Technology en DrK Derma Health Care, Fusion Mesotherapy en Thoclor Labs.

Met welke producten werk je?
Christel: ‘Ik werk in mijn salon met verschillende topmerken, die gezond zijn voor jouw huid en het van binnenuit verbeteren. In deze producten zitten geen minerale vetten en oliën, geen parabenen, geen parfum en er zitten geen dierlijke ingrediënten in! Door thuisproducten te gebruiken blijft je huid de juiste werkstoffen krijgen en in combinatie met de behandelingen behaal je een zo optimaal mogelijk resultaat. En uniek is het product Thoclor. Is er een Amerikaans virologisch onderzoek geweest die heeft bewezen dat Thoclor het COVID virus binnen 2 minuten in actief maakt.

Waar dient een Microneedling behandeling voor?
Tijdens een Microneedling behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor kunnen de zeer actieve werkstoffen jouw huid beter in en wordt de huid aangezet tot verandering. Daarnaast stimuleert het altijd het collageen en elastine wat ontzettend verjongend werkt. ‘Ik merk wel dat de klanten er heel enthousiast over zijn. hier in de buurt worden deze behandelingen nog niet veel gegeven! 

Wat is er zo leuk aan dit vak?
Ik ben er voor jou huid, zoals mijn naam ForYourSkin al zegt. Ik maak mensen blij, laat ze zekerder voelen in hun huid en verbeter deze. Dat is echt het allermooiste! Bij mij krijg je alleen altijd een eerlijk advies en dan is het aan de klanten of ze hiervoor willen gaan of niet. Wil je een afspraak inboeken? Dan kan dat makkelijk online via de website www.foryourskin.nl Of mail / bel gerust! 

Meer informatie:
Schoonheidssalon ForYourSkin
Dorpsstraat 36
7957 AV De Wijk
T: 0611303530
E: info@foryourskin.nl