Ga je mee wandelen op zaterdag 13 november? We hebben twee mooie routes gemaakt; je kunt kiezen tussen 15 en 30 kilometer. Met deze wandeling zamelen we geld in voor Kika.
We zorgen ervoor dat je zorgeloos aan de wandel kunt:
• We pijlen de routes uit; je kunt ze ook op je wandelapp zetten.
• We richten een pauzeplek in waar je even bij kunt komen met een warm drankje.
• Na je wandeling staat er in Atlas Sportcafé een stamppot en soep buffet klaar. Eet smakelijk!

KIKA
Kinderkanker is nog steeds doodsoorzaak nummer één door ziekte onder kinderen. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen kanker. Op dit moment geneest 75% van de kinderen, dit betekent dat een op de vier kinderen het helaas niet redt. KiKa wil dat alle kinderen genezen. Jouw bijdrage zorgt dat onderzoek gedaan kan worden om zieke kinderen beter te behandelen en sneller te genezen.

Inschrijven
Iedereen mag meedoen. Meelopen kost € 15 voor leden van Atlas Sport en € 20 voor niet-leden. Dit is inclusief deelname aan het buffet. Daarnaast vragen we je bijdrage voor KiKa. Aanmelden kan via www.atlassport.nl/herfstwandeling.
Starttijden:
• 30 kilometer: 10.30 – 11.00 uur
• 15 kilometer: 13.30 – 14.00 uur

Op weg naar 13 november
Natuurlijk is het goed je voor te bereiden op een lange wandeling door zoveel mogelijk kilometers te maken. Vanuit Atlas Sport gaan we wekelijks op zaterdag om 9.30 uur powerwalken; dat is net iets meer dan ‘gewoon’ wandelen. Je wandelt met een hoger tempo dan wanneer je bijvoorbeeld een blokje om gaat of de hond uitlaat. En daarmee laat je je lichaam net iets meer werken waardoor je conditie verbetert. Op www.atlassport.nl/roosterdewijk vermelden we wekelijks de startplek en de afstand die we gaan lopen. Loop gerust een keer mee, proberen mag gratis.