Vooral na een langere periode van corona maatregelen, wordt het nu tijd om gezelligheid in huis te creëren. Lang genieten van een mooie kerstboom zo uit de grond in huis, wie wil dit niet. Vaak blijft het niet bij een boom maar willen mensen ook een boom voor in de tuin, dat kan.

VTV de Slenken heeft diverse soorten en maten aan bomen staan, verkrijgbaar met of zonder kluit. Door de vrij vochtige zomer zijn ze lekker gegroeid dus ook grotere maten zijn nu beschikbaar. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De bomen variëren tussen de 10 en 20 euro per stuk. Wilt u niet wachten, reserveer dan nu al. Mail naar vtvdeslenken@gmail.com voor een afspraak.

U mag ook op een van de zaterdagen komen uitzoeken. Dit kunt u doen op zaterdag 20 en 27 november en op zaterdag 4 ,11 en 18 december van 10:00 tot 13:00 uur op de volkstuin. De Volkstuin is te vinden aan het einde van de Broeksteeg, zijweg Hendrik Tillemaweg de Wijk. Tot dan.