Het damesvoetbal van v.v. Wacker is afgelopen zaterdag in het nieuw gestoken door sponsor Atlas Sport en Atlas Sportcafé. De oproep van Wioana Alberts en Marit Bakker op social media om een nieuw damesvoetbalteam in De Wijk op te starten is gelukt! Met een 14-tal enthousiaste dames werd een jaar geleden gestart. Op dit moment zijn er achttien dames actief. Maar nieuwe speelsters zijn van harte welkom. Om zo tot een nog bredere selectie te komen.

De dames worden getraind door Robin Talen en Mart Brinkman en de leiders zijn Hilbert van de Wetering en Jordy Kalter. Toeval of niet, maar in het nieuwe tenue werd thuis met 4-0 gewonnen van M.S.C uit Meppel.

Lijkt het je leuk om (weer) te gaan voetballen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres en van harte welkom om met ons mee te komen doen. We zouden het super vinden om ons bestaande team uit te breiden zodat we elke week met een mooi aantal kunnen trainen en volgend jaar misschien aan de 7×7 competitie mee kunnen doen.

Wij zijn een gezellig, gemiddeld fanatiek team. Een aantal van ons heeft eerder gevoetbald, maar een aantal heeft ook geen enkele ervaring. We trainen eenmaal per week op de maandagavond van 19:30-20:30.

Heb je een keer zin om mee te doen, dan ben je van harte welkom om op maandagavond aan te sluiten. Wil je nog wat meer informatie, neem dan gerust contact op met Lisette Wagenaar, 06-41467659. De dames zijn te volgen via: facebook.com/vvwackervrouwen1 of via instagram.com/vvwackervrouwen1