De historische Vereniging krijgt er extra ruimte bij in De Wieker Meule. Met ingang van 1 januari 2022 heeft het Toeristisch Informatie Punt De Wijk besloten hun werkzaamheden in het kantoor in de molen te beƫindigingen. Het bestuur van de Stichting de Wieker Meule heeft er onlangs mee ingestemd om de vrijgekomen ruimte in de molen te verhuren aan de Historische Vereniging De Wijk-Koekange. Zaterdag werd de huurovereenkomst getekend door beide partijen.

Ina ten Wolde: De Historische Vereniging is erg blij met de ruimte, die de gelijke grootte heeft als het kantoor in de molen, dat nu in gebruik is van de vereniging. Het bestuur van de Historie had al enige tijd de wens van een grotere ruimte voor bijvoorbeeld. exposities of een ruimte om een presentatie te geven en zal met enthousiasme aan de slag gaan om er een mooi geheel van te maken. Het bestuur van de Wieker Meule is blij, dat er zo snel een huurder is gevonden voor het leeggekomen deel van de molen. Zij denkt, dat de Historische Vereniging een passende invulling zal geven aan dit deel van de molen. Op de foto tekenen Ina ten Wolde en Hilco Vos de overeenkomst. Op de achtergrond: Johannnes de Kleine en Ank van der Ziel.