Maak jij graag een wandeling die goed is voor jouw hart en dat van een ander? Kom dan in beweging en wandel tijdens de Hartstocht op 14 mei mee voor een gezond(er) hart voor iedereen.

Sportschool Atlas Sport nodigt iedereen graag uit om mee te lopen. We gaan voor 15 of 30 kilometer. Meedoen kan zorgeloos. Er wordt gezorgd voor een mooie route en voor eten en drinken tijdens de pauzes. Verder is er een ‘bezemwagen’ beschikbaar; wie niet verder kan, wordt opgepikt. En achteraf staat er een lekker drankje klaar in het Sportcafé.

Inschrijven
Aanmelden kan via www.atlassport.nl/hartstocht.

Op weg naar 14 mei
Natuurlijk is het goed je voor te bereiden voor deze wandeling door zoveel mogelijk kilometers te maken. Vanuit de sportschool is er elke zaterdag om 09.30 uur powerwalken; dat is iets meer tempo dan ‘gewoon’ wandelen. Daarmee laat je je lichaam net iets meer werken waardoor je conditie verbetert. Loop gerust eens mee! De start is elke week op een andere plek; te vinden op www.atlassport.nl/roosterdewijk.
www.atlassport.nl