Muziek van de Ruinerwoldse band “Jammer” is 25 jaar na dato op vinyl uitgebracht door de Henri Mostert en Gerard slager. Deze twee kameraden uit Balkbrug brengen af en toe oude piratenhits uit op vinyl. Met toestemming van de bandleden brachten ze een vinylsingle uit met een drietal klassiekers uit het “Jammer” repertoire, de nummers: Aanders dan de rest, He Buschauffeur en Mooie Pamela Anderson. Deze nummers zijn nog regelmatig te horen op de piratenzenders.

Met name het nummer over Pamela Anderson is bijzonder populair. Daarin verhaalt zanger Hendrik Uut de Moat over zijn escapades met playmate Pamela Anderson. (Het maagie met dat rode badpak!) Helaas voor de zanger werd deze droom ruw verstoord door voormalig echtgenoot drummer Tommy Lee. En de zanger moest daarna gewoon opdraven bij de Scania om vrachtwagens te maken. Dit hilarische verhaal is fraai geïllustreerd in cartoon vorm. Dit verhaal is fraai geïllustreerd in cartoon vorm. Vanaf komende week is de single in beperkte oplage te koop bij CD Hal Ruinen. Afgelopen weekend namen de rockers de eerste exemplaren in ontvangst. Jammer was actief tussen 1995 en 2001. De rock’n lol band bracht in die periode drie album cd’s en vier single’s uit. Het laatste optreden was in 2011 tijdens een reünieconcert in Ruinerwold.