Komende maandag 18 april (2e Paasdag) staat er weer een echte voetbalderby op het programma. Wacker speelt thuis tegen Havelte. Beide teams strijden om de hoogste plekken. En dat kan nog heel spannend worden! Wacker gaat aan de leiding in de zondag 4e Klasse A. Havelte bezet de derde plaats. Maar heeft een wedstrijd minder gespeeld dan Steenwijker Boys en kan bij winst op Zandhuizen (inhaalwedstrijd op 16 april) de tweede plaats innemen.

Wacker en Havelte zijn aan elkaar gewaagd. Op 13 maart speelden beide teams in de competitie ook al tegen elkaar. Deze wedsdtijd in Havelte eindigde toen in een 2-2 gelijkspel. Na afloop van de derby is er een spetterend optreden van de Schlagerbarde Ulf Prengel. Voor de kleinsten is er een springkussen. Het belooft dus weer een geweldig spektakel te worden op het sportveld aan de Wiltenweg 1 in De Wijk. Aanvang 14.00 uur.