Vrijdagavond 29 april was alweer de laatste kaartavond van het seizoen. In de kantine van de v.v. Wacker werd weer gezellig gestreden om de eer! Na een lekkere kop koffie en iets later op de avond een glas fris of een pilsje werden de kaarten geschud en was de spanning te snijden wie de winnaar van de Klaverjas Competitie zou worden.

Helaas zijn de Jokeraars niet meer actief, maar wie weet zal er in de toekomst weer een nieuwe competitie worden opgestart. En als er andere ideeën zijn om te gaan doen op de vrijdagavond, laat het ons weten! In ieder geval wil de Supporters Vereniging ALLE Jokeraars hartelijk danken voor hun aanwezigheid en gezelligheid!

Tijdens de prijsuitreiking van de Klaverjas Competitie klonk plots tromgeroffel en werd er door menigeen snel nog een slok genomen om de spanning wat weg te spoelen. Uiteindelijk bleek dat Sjerp Visser de GROTE winnaar is geworden en Roelie Wiltinge en André Dekker werden respectievelijk 2e en 3e. Al met al kan toch terug worden gekeken op een geslaagd kaart seizoen en de Supporters Vereniging hoopt jullie allemaal volgend seizoen weer terug te zien. En natuurlijk is iedereen ook van harte welkom op zondag bij de wedstrijden van Wacker 1 t/m Wacker 4. Want wat is er nu mooier dan een pot voetbal @WiekerBolle @vvWacker

De Supporters Vereniging