Heb je ook zo’n heimwee naar die heerlijke swingavonden van vroeger? Ga je nog steeds graag dansend uit je dak? En wil je de zomer swingend beginnen? Kom dan op vrijdagavond 20 mei naar Dorpshuis Havezate in de Wijk.

Wij, Pauline Hofstra en het team van Dorpshuis de Wijk, organiseren die avond een ouderwetse swingavond. Het liefst ook samen met jou, dus stuur je favoriete dansnummers vooraf naar info@dorpshuisdewijk.nl zodat we die kunnen toevoegen aan onze Dancelist. Houd je van rock & roll, disco, R&B, soul, funk, new wave, techno dance? Laat het ons weten! Voor iedereen, jong & ouder, die het weekend vrolijk en fit wil beginnen en weer eens wil uitgaan op een schappelijke tijd. Kom alleen of kom samen. Vertel het in ieder geval verder. We gaan weer ouderwets swingen!

Wanneer: vrijdagavond 20 mei, 20.30 – 23.30 uur. Waar: Dorpshuis de Havezate, Dorpsstraat 78, 7957 AW De Wijk. Voor wie: voor jong (vanaf 16 jaar) en ouder. Entree: gratis (exclusief consumpties) Meer informatie: mail naar info@dorpshuisdewijk.nl.