Haal de feestversiering maar weer van zolder en zorg dat je in optimale conditie bent, het Wiekerfeest staat op het punt te beginnen. En waar heb je die conditie dan voor nodig, nu wel voor de vele sportieve onderdelen.

Op de woensdag zowel de MTB streetrace als ’s avonds de spelletjesavond met klaverjassen, darten en sjoelen. Ben je meer een hardloper dan kun je donderdag meedoen aan de traditionele Wiekloop. En als laatste is er natuurlijk de zeskamp met uit één lopende spellen.
De feestversiering is noodzakelijk voor de straatversiering en de bogen, zowel onverlicht als verlicht. Maar deze versiering mag zeker ook niet ontbreken tijdens de optocht. Om van al het versieren en de ‘sportieve’ onderdelen bij te komen is er natuurlijk muziek; Dickninger Geuzen (vrijdagmiddag), Karambam en Wolter Kroes (vrijdagavond), Melrose en Jannes (zaterdagavond) en op de afsluitende zondagmiddag zanger Orlando en DJ the Pirate. De Oranjevereniging is er klaar voor, wij hopen jullie ook! Tot ziens op het Wiekerfeest van 24 t/m 28 augustus.