De inwoners van De Wijk kunnen terug kijken op een fantastisch feest met tal van hoogtepunten. Dit begon woensdag al met de keuring van de versierde straten. In totaliteit waren er acht versierde straten. Winnaar werd: Sjakie en de chocoladefabriek van de Vijverberg ( bij zowel de verlichte als onverlichte straten). Een gedeelde 2e prijs was er voor de Postweg noord en de Tillemaweg.


Woensdagavond vond ook de Streetrace plaats. Door de Wiek op Wiel’n was er een spectaculair parcours uitgezet. Dit ging o.a. door de feesttent. Door de hitte werd dit ingekort tot een race van 45 minuten. Sander Dekker eindigde in eigen dorp als vijfde in de Funklasse, maar dat was voldoende om beslag te leggen op de eerste plaats in het algemeen klassement. Dat ging over zes wedstrijden. Een mooie prestatie, en dat op zijn veertigste verjaardag. Ook de Wiekloop had donderdagavond te maken met de hitte, waardoor het deelnemersveld minder groot was. Erik Bolding uit Tuk werd hier de winnaar. De senioren genoten vrijdagmiddag van een optreden van de Dickninger Geuzen. Vrijdagavond was het groot feest met KaramBam en zanger Wolter Kroes.

Een ander hoogtepunt was de optocht op zaterdagmorgen. Vele versierde wagens en individuelen deden hier aan mee. Creativiteit kon de Wiekers hierbij niet ontzegd worden. Vele prachtige en innovatieve ideeën kwamen naar voren. Na afloop was de prijsuitreiking in de feesttent. In totaal deden er tweeëntwintig wagens mee en 14 individuelen. Na afloop was de prijsuitreiking in de feesttent. De eerste prijs bij de wagens ging naar: De Parels van De Wijk. Bij de gehuurde wagens was de eerste prijs voor Kwakzalverij. Bij de versierde straten ging de eerste prijs naar de Vijverweg.

Publiekstrekker
Volkszanger Jannes Wolters bleek de absolute publiekstrekker te zijn. Honderden bezoekers stonden zaterdagavond buiten in de rij om de feesttent in te kunnen. Ook veel fans uit omliggende plaatsen wilden dit meemaken. Waardoor deze avond totaal uitverkocht was. Jannes kreeg in no-time de sfeer er in. Feestband Melrose sloot de avond af.

Afsluiting
Zondagmiddag stond de zeskamp op het programma. Diverse groepen streden om de sportieve eer. Vooral het waterspel was hilarisch om te zien. Na afloop stond er een hilarische stoelendans op het programma in de feesttent. Deze werd net als in 2019 gewonnen door Helene van Goor. Daarna ging DJ the Pirate helemaal los. Zanger Orlando maakte het feestje compleet.