Wat mag de v.v. Wacker toch blij zijn met haar kunstgrasveld. Terwijl er op heel veel sportvelden nauwelijks gespeeld kan worden vanwege de enorme droogte, liggen de velden aan de Wiltenweg er ‘spic en span’ bij. Dit ook mede dankzij een aantal vrijwilligers.

En zo kon Wacker haar oefencampagne afsluiten met een wedstrijd tegen buurman ‘Avereest’ uit Balkbrug. Een prima ploeg, uitkomend in de 3e klasse van het zaterdagvoetbal. Het werd, wederom onder leiding van de prima fluitende scheidsrechter Harm Jan Drost, een nuttig ‘potje’ zo vlak voordat het grote geweld van K.N.V.B.-beker en competitie a.s. zondag begint met de bekerwedstrijd v.v. IJhorst – v.v. Wacker. Een kraker van de eerste soort! Trainer Gert Jan Hoekstra zal, na de drie oefenwedstrijden, het elftal wel in zijn hoofd hebben zitten, om het gepromoveerde IJhorst, te bestrijden!! In elk geval zal het zondag in IJhorst druk worden!

De hierboven genoemde wedstrijd kreeg als eindstand een gelijkspel van 1 – 1, met bij Wacker het doelpunt gemaakt, met een magnifieke kopbal, door Joost van der Weide.

Jan Tijink