Terwijl de mussen bijna dood van het dak vielen vanwege de tropische omstandigheden (ruim 30 graden!!), had Wacker reeds zijn volgende tegenstander op bezoek voor een oefenpartij. Het was de 5e klasser S.V.B.S. uit het waterrijke gebied Belt en Schutsloot.

Hoewel nog steeds enkele ‘vast waarden’ ontbraken bij de blauwwitten, kon trainer Gert Jan Hoekstra opnieuw beschikken over een brede selectie, waaruit hij uiteindelijk kan putten om zijn definitieve elftal te presenteren. En het blijft voor sommige posities nog een beetje zoeken welke juiste speler op de juiste plaats moet komen. Maar…….er is toch wel wat licht aan het eind van de tunnel! Men trof in de ‘Beltenschutsloters’ toch wel een “pittige” tegenstander die, in het begin, aardig met onze blauwwitte 3e klasser meekwamen en zelfs tot een aantal kansen kwam!. Wacker daarentegen liet een flink aantal kansen liggen, doch trof ook een voortreffelijke keeper in het doel van S.V.B.S. Het bleef dan ook bij een 0 – 0 stand bij de 1e rust. Men had namelijk, in verband met de genoemde tropisch omstandigheden besloten 3 x 25 minuten te spelen. In de tweede helft kwam Wacker een beetje op stoom en met snelle aanvallen werd het doel van de tegenstander ‘bestormd’. Maar ja, daar stond nog steeds die goeie keeper! Uiteindelijk was hij kansloos op een mooie goal van Joris Brouwer en eentje van Rob van Luin. Een goeie oefenpartij voor beide clubs.

Complimenten aan de rustig (dus goed) fluitende scheidsrechter Harm Jan Drost, aan de prachtig, diepblauwe, nieuwe shirts van Wacker en last but not least, aan de mensen die er voor gezorgd hebben, dat de velden er zo perfect bij liggen. Hulde aan de terreincommissie!!