Op zaterdag 13 augustus organiseren Wildplukster Olga en yogadocent Marijke een leuke en leerzame zomerworkshop in het prachtige Reestdal. De workshop met zowel yoga als een wildplukwandeling staat in het teken van de ayurveda-leefstijl en voeding. De workshop start om 9.15 uur en eindigt rond 12.30 uur met een lunch. Deze geheel verzorgde ochtend kost € 35 per persoon. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 11 augustus via wildpluksterolga@gmail.com of info@marijkeyoga.nl. Het adres volgt na aanmelding.

Dosha
In de ayurveda staan de drie dosha’s centraal: kapha, pitta en vata. Van tevoren maak je een test om jouw eigen dosha te bepalen. Yogadocent Marijke start met een uitleg over de type dosha’s en de relatie met voeding. Aansluitend geeft zij een fijne yogales, bij mooi weer in de tuin.

Smaken wilde planten
Na de yoga maken we een wildplukwandeling in het mooie Reestdal. Wildplukster Olga laat je verschillende smaken van planten, bloemen of vruchten proeven en vertelt hoe je ze kunt gebruiken in de keuken. We kijken bij welk type dosha dit past.

Lunch
Ter afsluiting hebben we een gezamenlijke lunch met (wildpluk)gerechten die aansluiten bij de ayurveda-leer.
Foto: Bennink fotografie