Als verzorgster is Annabel Oostra (39) al enige tijd verbonden aan V.V. Wacker. Wat nog niet iedereen weet is dat ze per 1 juni van start is gegaan met Annabel Oostra Massage en Sportverzorging. Ze heeft de opleiding afgerond, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en mag zich voortaan gediplomeerd sportmasseur noemen.

Ook buiten het voetbal om wordt er vaker een beroep op haar gedaan zo heeft ze gemerkt. Oostra: ‘Tegenwoordig wordt er veel van mensen gevraagd, lichamelijke overbelasting kan stress, blessures en pijnklachten veroorzaken. We hebben maar één lichaam en daar moeten we goed voor zorgen! Ook na een flinke training, hardloopwedstrijd, zwemmen, fietsen of andere sport momenten, ontstaat stress in het lichaam, en hopen de afvalstoffen zich op’.

Sneller herstellen
Een massage zorgt ervoor dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, en het helpt je om sneller te herstellen. Bovendien kan sportmassage bijdragen om de effecten van overbelasting te verhelpen samen met een passend advies om herhaling te voorkomen. Oostra: ‘Een sportmassage kan dus zowel preventief, proactief en reactief worden ingezet. Laat de naam je overigens niet op een verkeerd spoor zetten, want ook als niet-sporter heb je zeker baat bij een ‘sport’massage. Een verkeerde werkhouding, werkdruk en stress kunnen ook zorgen voor veel ongemak ook dan bent u bij mij aan het juiste adres.’

Informatie:
Praktijk: Postweg 33, De Wijk
Telefoon: 06-10006035.
annabel.oostra.sportmassage@gmail.com