Van 6 tot en met 12 november vindt de jaarlijkse collecteweek van Alzheimer Nederland plaats. Duizenden vrijwilligers gaan op pad om geld in te zamelen voor een toekomst zonder dementie. Ook in de Wijk zetten collectanten zich in voor dit doel.

Uw bijdrage is hard nodig want helaas groeit de groep mensen met dementie snel: 1 op de 5 mensen krijgt dementie en zelfs 1 op de 3 vrouwen. Meer geld voor onderzoek betekent dat we eerder oplossingen vinden om dementie de wereld uit te helpen.

Help mee als collectant
Als collectant ga je tijdens de collecteweek op pad met een verzegelde collectebus. Ook als je één avondje de straat op gaat is dit al voldoende. Alle kleine beetjes helpen.
Samen met het wijkhoofd of de organisator bespreek je welke straten je loopt. En wanneer je de collectebus kan verwachten of ophalen. Aan het einde van de collecteweek lever je de collectebus weer in. Samen tellen jullie de opbrengst.
Naast huis-aan-huis collecteren, kun je ook online collecteren. Wanneer je je hiervoor aanmeldt, kun je altijd zelf de opbrengst bekijken van je online donaties. En van de donaties via de QR-code op je collectebus.
Opgeven kan bij:
Jennie Timmerman h.j.t.timmerman@gmail.com
Tanja Timmerman. 0646296352