Uit meedoen met het wereldrecord dekens haken is de groep ‘Haak Aan’ ontstaan. Een samenwerking tussen Vrouwen van Nu de Wijk en verzorgingshuis Dunninghe. Elke dinsdagochtend vanaf half 10 wordt er gezamenlijk gehaakt in Dunninghe.

Gezellig en goed voor de contacten. Iedereen is welkom, ook niet leden. Vorig jaar hebben we de dekens gegeven aan een kindertehuis in Oeganda. De kinderen waren er erg blij mee. Dat konden we wel zien op de foto’s. We zijn nu weer bezig voor een volgend goed doel. Breigaren is altijd welkom, ook hele kleine restanten. Wij maken er wel wat van. Naast de boekenkast in Dunninghe staat een bak, waarin het garen gedaan kan worden. Dus garen over of mee haken, altijd welkom. Als er vragen zijn, dan kunt u bellen naar Janny Flik, tel. 441936.

Vrouwen van Nu negentig jaar
Op 2 februari 1932 is in de Wijk de Nederlandse Bond voor Boerinnen en andere plattelandsvrouwen opgericht. Via de Nederlandse Bond van Plattelandsvrouwen vieren nu de Vrouwen van Nu in de Wijk het negentig jarig bestaan. Op 28 september is er om 14.00 uur in het Dorpshuis een feestelijke bijeenkomst met cabaret en een gezellig etentje na afloop. Op 19 oktober is er een bijeenkomst met als onderwerp De Traumahelikopter. Belangstellenden zijn welkom, de aanvang is 19.45 uur, de koffie is al om 19.15 uur klaar.

Archieffoto