Zoals ieder jaar organiseert Rabobank Rabo ClubSupport. Diverse clubs en verenigingen uit De Wijk doen hieraan mee. Leden van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland kunnen in de periode van 5 tot en met 27 september stemmen op een vereniging of stichting die zij willen steunen. Iedere uitgebrachte stem levert de vereniging een geldbedrag op. Als lid van de Rabobank ontvang je automatisch een stemcode om te kunnen stemmen.

Roreko
Een deel van het meubilair in ons clubgebouw is versleten en aan vervanging toe. Met de bijdrage van Clubsupport willen we dit vervangen.

WGV
Vanuit WGV willen we de opbrengst van Rabo Clubsupport gebruiken voor onderhoud en aanschaf van nieuwe materialen en voor het jubileumjaar. In 2023 bestaat W.G.V. immers 90 jaar en dat willen we vieren. Naast W.G.V. kan je ook nog voor twee andere verenigingen in de Wijk stemmen, er is keuze genoeg!!! Alvast bedankt voor je stem en steun aan het verenigingsleven in de Wijk.

Historische Vereniging
Hier kunt u zich aanmelden. Na het aanmelden kunt u uw support geven aan de Historische Vereniging de Wijk-Koekange. Met uw steun zorgt u er voor dat de Historische Vereniging nog lang de geschiedenis van De Wijk-Koekange kan uitdragen. Wij willen u hartelijk danken voor uw steun!

L.T.V. Voorwijk
LTV Voorwijk heeft plannen om twee padelbanen aan te leggen. Hierdoor komt er een nieuwe toegankelijke buitensport voor een brede doelgroep in De Wijk en omliggende dorpen beschikbaar. Een mooi, toegankelijk terras kan daarbij zorgen voor verbinding. Wij willen van het terras op ons sportpark een aantrekkelijke ontmoetingsplaats maken. Sfeer verhogen! Een plek waar je je welkom en prettig voelt.
Stem op ons! Dat is goed voor de club & geweldig voor de samenleving.

Dorpshuis De Wijk
We zijn nog steeds druk bezig om langzaamaan het dorpshuis te vernieuwen & daar kunnen we zeker nog wel een extraatje voor gebruiken. Help je ons?

Bijenvereniging De Wijk- IJhorst, Veeningen, Ruinerwold, Meppel e.o.
Ons doel: Behoud biodiversiteit middels inzaaien inlandse zaden van een- en meerjarige planten op bijenwei Landgoed Dickninge.
Verplaatsen bijenstal ’t Ende naar unieke locatie.

Wieker Meule
Molenaar Erwin de Jonge: “Vorig jaar hebben we het geld van de Rabobank Clubactie besteedt aan de aanleg van een graanvijzelinstallatie ter verlichting van de molenaars. Kom gerust eens kijken naar het resultaat! Dit jaar willen we het geld graag gebruiken voor een verrijdbare informatiebalie. Dus stem op de Wieker Meule!”

Dickninger Geuzen
Wij zijn een koor met ongeveer 25 leden en zingen hoofdzakelijk shanty. Ons doel: Ons plan is om het geld te besteden voor bekabeling en randapparatuur voor onze geluidsinstallatie waardoor deze weer bedrijfszeker wordt. Door corona is er vorig jaar niets gebeurd en gaan we het geld van vorig jaar en dit jaar samenvoegen. Vandaar dat we nu gaan voor het tenue, wat de uitstraling ten goede komt. Tevens zijn we bezig om nieuwe instrumenten te kopen