Een compliment voor degene die het oefenprogramma van Wacker heeft geregeld. Een aantal tegenstanders, die konden (en wilden) voetballen. En als laatste in de serie was dinsdagavond de jeugdige ploeg van H.H.C. uit Hardenberg, spelend in de 4e divisie (voorheen de hoofdklasse) uitgenodigd. Spelers onder de 21 jaar, maar een prima tegenstander voor onze blauwwitten. Het werd dan ook een aantrekkelijk duel, dat in een hoog tempo gespeeld werd.

Wacker was in het begin optisch de meerdere, doch zag aanvankelijk geen kans de voortreffelijke keeper (bijna 2 meter!!)van de Hardenbergers te verschalken. Dat gebeurde toch, toen Joris Brouwer weer eens aanzette voor een geweldige run langs de lijn en die run met een prachtige goal afrondde! 1 – 0. Wel probeerden de Hardenbergers, die technisch iets vaardiger waren, de bakens te verzetten, maar het bleef tot de rust, bij de 1 – 0 stand van de wedstrijd, die door scheidsrechter Smookbrands uit Hoogezand, goed gefloten werd.
Na de rust werd de druk van H.H.C. groter en Wacker probeerde daar met snelle uitvallen iets tegenover te zetten. En het lukte Tom Oudman om de 2 – 0 op het scorebord te laten verschijnen. Dat werd de Hardenbergers toch te gortig en in een mum van tijd moest doelman Daan Dekker twee keer richting het net om de bal er uit te halen. 2 – 2.

En dan blijkt dat trainer Hoekstra er in de loop van de tijd goed in geslaagd is, de wedstrijdmentaliteit flink op te voeren. Wacker komt terug in de wedstrijd! En aanvoerder Edwin Dekker, zou Edwin Dekker niet zijn, als hij niet zou scoren! En met “de kop” natuurlijk, 3 – 2, daarmee een prima oefencampagne afsluitend!