Wie nog op zoek was naar de laatste historische plaatjes om het Coop album compleet te krijgen, was vrijdagmiddag van harte welkom in het Dorpshuis in De Wijk. De eerste spaarders stonden om 13.00 uur al op de stoep. Daarna liep het gestaag door. Want dit was de uitgelezen kans om het boek nog compleet te krijgen. En dus werd er volop geruild.

De succesvolle actie van de Coop Supermarkt in De Wijk en Koekange begon op 10 september en eindigde op 20 november. klanten kregen een gratis verzamelalbum vol geschiedenis uit beide dorpen, waarin bijna driehonderd historische plaatjes geplakt kunnen worden. In totaliteit zijn er twintig verschillend thema’s gebruikt. Zoals o.a.: De Rederijkerskamer, Scholen, Vervoer over de weg, Boerenleven, Het ontstaan van Koekange en van De Wijk.

Het boek is samengesteld door de Historische Vereniging De Wijk/Koekange. Jennie Roze en Freek Heuvelman hebben daarvoor de foto’s geselecteerd. Aaltinus Buiter voorzag het plakboek van prachtige en bijbehorende teksten.