Op zondag 8 januari is er weer een laagdrempelige ‘Kerk zonder Drempelviering’ in de kerk in Berghuizen. Het thema is ditmaal’Energie’. Na alle feestdagen als sluitstuk van een turbulent jaar is daar dan het nieuwe jaar, met nieuwe voornemens en dergelijke.

Wat geeft jou energie om hier mee je weer op te laden? In deze viering gaan elkaar opladen en kijken of de bijbel hier een mooi voorbeeld van heeft.
De overdenking komt van ds. Egbert van Beesten van de Stichting Mensenkinderen en het eigen combo zorgt voor muzikale begeleiding.
Kom deze ‘Kerk zonder Drempel’-viering zien, horen en beleven! De deuren staan open voor iedereen. Om 9:30 uur starten we met een kop koffie, om 10:00 begint de viering.
Locatie: Gereformeerde kerk Ruinerwold-Koekange, Berghuizen 20 te Ruinerwold. De viering is te volgen via het YouTube-kanaal: https://tinyurl.com/uuqvsev Zoeken via google met “beamerteam Berghuizen youtube” levert ook direct het juiste kanaal.