De Koersbalgroep in De Wijk heeft maandagmorgen een cheque met 1000 euro in ontvangst genomen. Dit bedrag werd bijeengebracht met een collecte tijdens de Nieuwjaarsduik op 1 januari. Zoals elk jaar gaat de opbrengst naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst.

Antrappers voorzitter Arend Klomp en penningmeester Jan Huizing waren aanwezig in het dorpshuis om de cheque te overhandigen. Behalve de duizend euro, was er een extra bedrag van honderd euro. Arend Klomp schonk dit namens de erven van Roelof Klomp, die vorig jaar overleed. En het Koersbal altijd een warm hart toe droeg.

Het geld is bedoeld om een nieuwe koersbalmat aan te schaffen. Deze is door het vele spelen aan vervanging toe. Bea Westerbeek en Elly Strabbing van de Koersbal waren blij verrast met deze geste. En dankten de Antrappers hiervoor. Het goede doel van IJhorst heeft ook een cheque van duizend euro ontvangen. Dit gaat naar activiteiten voor jongeren.