Hierbij doen wij een oproep aan alle inwoners van de Wijk die als ondernemer hebben gewerkt of nog steeds het mooie vak van ondernemer uitvoeren. Wij, de Historische Vereniging de Wijk-Koekange, zijn bezig met een boek om de Wijker bedrijvigheid van vroeger en nu vast te leggen.

Van Neringdoende tot ondernemer
Wij hebben hiervoor al vele ondernemers gesproken maar willen middels deze oproep zeker zijn dat wij niemand hebben overgeslagen. Daarom de oproep aan een ieder: zijn jullie ondernemer of ondernemer geweest en heeft u geen contact gehad met iemand van de Historische Vereniging over dit onderwerp, neem dan contact op met Jan Westerbeek. Jan zijn e-mailadres is: westerbeek.j@gmail.com
U kunt ook telefonisch contact met Jan opnemen via telefoonnummer: 0522-441898
Namens de Historische Vereniging alvast hartelijk dank.