De Historische Vereniging de Wijk-Koekange is zaterdag 21 januari van 13:00 uur tot 17:00 uur aanwezig in Dorpshuis in de Wijk om foto’s, die u met ons wilt delen, te scannen. Onlangs heeft u kunnen sparen voor het verzamelalbum ‘De Wijk-Koekange een verzamelalbum vol geschiedenis’.

Graag willen we ons fotoarchief aanvullen zodat we in de toekomst misschien nog eens zo’n actie kunnen houden. Wij scannen de foto’s en u kunt ze direct weer mee naar huis nemen. Wel willen we graag dat u alvast op papier zet wie op de foto’s staan, naam, geboortejaar, adres. Bij gebouwen: waar het gebouw staat etc., wie heeft er gewoond? Tevens zal een deel van ons fotoarchief aanwezig zijn om te bekijken.

Bij verhindering mag u ook contact opnemen met Freek Heuvelman, beheerder fotoarchief, (e-mail freekheuvelman@gmail.com) om op een ander tijdstip uw foto’s te laten scannen. Graag zien we u a.s. zaterdag in het dorpshuis met uw oude foto’s, bij voorkeur foto’s van voor 1980.