Voetbalvereniging Wacker is blij met de vernieuwde kantine. Deze heeft een complete metamorfose ondergaan. In de winterstop zijn de handen uit de mouwen gestoken, en is er hard gewerkt door vrijwilligers om de kantine op te pimpen. Op zondag 12 februari is de heropening.

Enkele jaren geleden werd de kantine ook al eens vernieuwd. De biertapinstallatie verdween, de goed gevulde prijzenkast en oude teamfoto’s werden verbannen naar de zolder. Waarmee gelijk ook een stukje nostalgie en clubhistorie verdween. De voetbalkantine kreeg weliswaar een iets moderne look, maar gelijkertijd ook de steriele uitstraling van een doorsnee bedrijfskantine. ‘Er mist iets!’ zo merkte een trouwe clubsupporter op. Kortom, het mocht gerust iets gezelliger! Met die wensen is rekening gehouden in de nieuwe aanpak. Na de voetbalwedstrijd Wacker tegen Trinitas om 16.00 uur kan iedereen het resultaat bewonderen. De eerste twee consumpties zijn gratis en er is live muziek van de Pieper(t)s.