Taart eten was nog nooit zo leuk!

Het is bijna februari. Valentijnsdag is weer in zicht. Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen, kaartjes of een heerlijke Valentijnstaart om samen van te snullen.

In samenwerking met bakkerij Nijstad en bakkerij Dunnink en de stichting Storck, zijn daarom twee heerlijke Valentijnstaarten ontwikkeld. Een schuimtaart en een caketaart. Hier kunnen 6-8 porties uit gesneden worden. De kosten van deze Valentijnstaarten zijn € 10,00 per stuk. Deze actie is op touw gezet door Arend Klomp en Benny Spin en wordt ondersteund door Stichting Storck (Antrappers) en Businessclub Wacker.

Taart eten voor het goede doel
Dit jaar gaat de opbrengst van het goede doel naar de organisatie van het Onwies Faute Feest op zaterdag 11 maart in De Wijk. Dit wordt voor de eerste keer georganiseerd in een feesttent op het Evenemententerrein. Tijdens het Onwies Faute Feest komen alle foute hits ten gehore. En wordt alles uit de kast gehaald onder het motto: Hoe Fauter, hoe Beter’.

Bestellen via bestelbon De vrijwilligers komen dit jaar NIET bij u aan de deur om de bestelling op te nemen en af te leveren!! (Mocht dit echt niet lukken dan kunt u bellen/appen 06-50953385) Bestellen kan via onderstaande bestelbon. Vul hem volledig in en doe hem bij de COOP in de brievenbus zoals op de bon is omschreven. Wilt u daarnaast ook nog eenmalig een bedrag doneren, dan is dat ook mogelijk via de bestelbon.

Bestellen per mail Natuurlijk kan u de bestelling ook per e-mail doen. Stuur dan uw naam en adres met de gewenste hoeveelheid taarten naar: zonnedag@outlook.com 

Afhalen taarten De taarten kunt u op zaterdag 11 februari tussen 11.00 en 15.00 uur afhalen bij de stand voor Coop Dunnink in De Wijk.