WWW – Wold Werken WAF
Vrijdagavond 10 maart 2023 werd in dorpshuis MFC Buddingehof, onder grote publieke belangstelling, de tentoonstelling geopend met een selectie uit werk van Arjen ‘WAF’ Frijlink.

Een indrukwekkende uitstalling van logo’s, posters, ideeën, tekeningen & schetsen, T-shirts en meer die Arjen in de afgelopen 35 jaar heeft bedacht en ontworpen. Nu door hemzelf, met ondersteuning van beheerder van dorpshuis Buddingehof Ronald Buld, tentoongesteld.
Vanaf zijn schooltijd tekende Arjen al. Ook tijdens talrijke ziekenhuis opnames heeft hij ontzettend veel geschetst en uitgewerkt.
Zijn creatieve talent en vaardigheid, zijn taalgevoel plus zijn lokale betrokkenheid hebben ertoe bijgedragen dat hij voor menig evenement of vereniging in Ruinerwold een logo, poster, T-shirt, vlag of aanverwant heeft ontworpen voorzien van passende tekst en beeld.
Zijn gevoel voor detail is bijvoorbeeld te zien in het logo van de Kroeg tot Kroegloop. In het logo zijn liggende “bierflesjes” te onderscheiden. Diverse bezoekers gaven aan dit niet eerder te hebben opgemerkt.

Arjen is een veelzijdig man. Hij is samen met een collega kunstenaar/ambachtsman in Groningen creatief met glas, muzikant vanaf zijn jonge jaren in o.a. de band TITT’N waarmee landelijk hits werden gescoord. Daarnaast was hij medeorganisator van muziekfestival de Drentse Daver Dagen in Ruinerwold. En ook nu nog is hij qua vormgeving betrokken bij de Kroeg tot Kroegloop en onderdeel van de werkgroep die de Ruinerwoldse Oldtimerdagen promoot en drijvende kracht achter het ontwerp van de programmaboekjes.

Een selectie van zijn activiteiten worden gepresenteerd in deze tentoonstelling in de centrale hal van dorpshuis Buddingehof. Arjen heeft na zijn studie aan kunstacademies Constantijn Huygens & Minerva in de jaren ’90 en cursussen copywriting, vorig nog een extra opleiding grafische vormgeving en webdesign afgerond via Art & the City.

De volgende stap wordt het starten met zijn eigen bedrijf voor creatief vakwerk NUVER WORKS en de lancering van de site Trots op Ruinerwold volgt later dit jaar. Deze tentoonstelling vormt alvast een prachtige portfolio.

WWW Wold Werken WAF: gratis te bezoeken als het Dorpshuis geopend is.
MFC Buddingehof
Dijkhuizen 66
7961 AM Ruinerwold

Contact Arjen WAF:
info@nuverworks.nl