Het was zaterdagavond een volle bak bij de klok Reünie. Het bekende horeca etablissement sluit op 1 juni de deuren. Wie nog een keer een ‘ouderwets avondje Klok’ wilde mee maken moest er dus bij zijn! En dus stond er om 21.30 uur al een behoorlijke met discogangers voor de deur. Waar het personeel met een grote lach op het gezicht de gasten binnen liet. Zowel jong als oud hadden een geweldige avond. En in beide discozalen schalden de hits van toen uit de speakers. Het was vooral een avond der herkenning. Bezoekers die elkaar uit het oog hadden verloren, en elkaar na zovele jaren weer zagen. En veel te bepraten hadden. De Dj’s van toen die hits uit de jaren ’80’ en ’90’ draaiden zorgen voor een geweldig feest. De dansvloer was continu bezet, en de tap bleef maar stromen. Het bleef gezellig en druk tot in de kleine uurtjes.