Dit jaar wordt er wederom een beachvolleybaltoernooi georganiseerd bij café De Wiekslag in De Wijk. Op zondag 16 juli wordt de Dorpsstraat omgetoverd tot een zandstrand met daarop twee beachvolleybalvelden. Het evenement vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur, met de wedstrijden die starten om 10.30 uur. Inschrijven kan nog tot 30 juni en er is ruimte voor enkele teams, maar wees er snel bij want vol is vol!

Het beachvolleybaltoernooi vindt plaats op de velden tegenover café De Wiekslag, gelegen aan Dorpsstraat 71. Teams kunnen bestaan uit 4 tot 6 personen, bij voorkeur gemengd, en de minimale leeftijd om mee te doen is 14 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 per team, inclusief koffie en broodjes. Er is dit jaar wederom een goed doel aan gekoppeld: Met de opbrengst krijgen de bewoners van Dunninghe weer lekker gezellig dagje uit.

Inschrijven
Inschrijvingen kunnen per e-mail worden verstuurd naar maria@cafedewiekslag.nl. Voor meer informatie over het toernooi kunt u terecht op de Facebook-pagina: Beachvolleybaltoernooi de Wiekslag.