Na een periode van vijf jaar hebben Hans-Peter Sloots en Jos van Kampen besloten om hun muzikale carrière als Duo Tandem nieuw leven in te blazen. Het duo had eerder hun optredens stopgezet na een periode van 25 jaar, omdat ze behoefte hadden aan rust in hun leven. Echter, inmiddels denken ze daar iets anders over. Inwoners van Koekange hebben ervoor gezorgd dat het duo toch weer op het podium zal staan. Op vrijdag 30 juni zullen zij namelijk hun rentree maken op een tijdelijke camping in Oostenrijk.

De camping is opgebouwd door twee inwoners van Koekange, Klaas Tijmens en Michael Brinkman, en hun team van helpers. Het dorpje Scheifling, vlakbij Spielberg, is de locatie waar de camping zich bevindt. De keuze voor deze locatie is niet geheel toevallig. Spielberg is namelijk de plek waar Max Verstappen zijn successen heeft gevierd, omringd door duizenden fans.

Het belooft een bijzonder optreden te worden voor Duo Tandem. Het duo heeft in het verleden veel ervaring opgedaan met optredens door het hele land en is dan ook erg enthousiast om weer op te treden. De inwoners van Koekange zijn trots dat ze de twee artiesten hebben weten te strikken voor deze rentree en kijken uit naar dit optreden.

Het tijdelijke campingterrein biedt ruimte aan vele bezoekers en er zullen diverse activiteiten worden georganiseerd. Naast het optreden van Duo Tandem zullen er ook andere artiesten optreden, en is er volop gelegenheid om te genieten van de prachtige omgeving. Het belooft dan ook een onvergetelijk weekend te worden.

Met hun rentree laat Duo Tandem zien dat muziek tijdloos is en dat zij nog steeds de passie hebben om mensen te vermaken met hun muziek. Het belooft een bijzonder optreden te worden op een mooie locatie, omringd door enthousiaste Verstappen fans. Of het bij dit eenmalige optreden blijft is nog onbekend. Drummer Hans Peter Sloots: ‘Het is zeker niet de bedoeling om elk weekend weer op pad te gaan. We gaan eerst dit optreden doen en daarna kijken wel eens verder’. Jos van Kampen is het daar roerend mee eens. ‘Misschien af en toe nog eens optreden. En dan pikken we krenten uit de pap’. Voor verdere informatie over Duo Tandem kunnen mensen zich wenden tot artiestenbureau Bemo Entertainment in De Wijk.