Zaterdag 10 juni is er weer een Fair Buitenleven. Deze fair is vooral bedoeld als leuk en gezellig uitstapje voor het hele gezin. Het laat het mooie buitenleven zien. Gezelligheid en elkaar ontmoeten staan hierbij centraal.

Er wordt gekookt in grote potten op houtvuur. Daar kan natuurlijk naar hartenlust van gegeten worden. Terwijl u geniet van prachtige livemuziek, van creativiteit, van een kop koffie en van de aanwezige kraampjes, kunnen de kinderen zich vermaken op een springkussen en andere kinderactiviteiten. Er zijn veel kraampjes met oa mooie zelfgemaakte (streek)producten, brocante en nog zoveel meer!

Ook dit jaar vragen we weer aandacht voor een goed doel: Prinses Beatrix Spierfonds: krachtig tegen spierziekten. Zij zijn aanwezig en zullen op deze dag uitleg geven. Natuurlijk is het mogelijk om ze op deze dag een donatie te geven. Voor meer inspiratie over Fair Buitenleven: volg ons op FB: Fair Buitenleven.
Van harte welkom en tot ziens op 10 juni 2023: Ossesluis 8 De Wijk. Van 10.00 – 17.00. Gratis entree