Van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni vindt het jaarlijkse evenement van Swim2Walk weer plaats in De Wijk. Dit unieke evenement combineert zwemmen en wandelen en biedt deelnemers de mogelijkheid om actief bezig te zijn en te genieten van de prachtige omgeving. Het programma voor deze vier dagen zit boordevol activiteiten voor jong en oud. Op dinsdag 30 mei start het evenement met een zwemsessie in Zwembad de Slenken om 18.00 uur. Op woensdag 31 mei gaan de deelnemers wandelen, waarbij er drie verschillende afstanden beschikbaar zijn: 2,5 km, 5 km en 7,5 km. De wandeltocht begint om 18.00 uur en vertrekt vanaf de Molen.

Op donderdag 1 juni is er opnieuw een zwemsessie in Zwembad de Slenken om 18.00 uur. Tot slot vindt op vrijdag 2 juni de laatste wandeltocht plaats, met een afstand van 5 km. De start is om 18.00 uur vanaf Zwembad De Slenken. Na 2,5 km bereiken de deelnemers IKC de Horst, waar om 18.45 uur onder begeleiding van Apollo gestart wordt met de laatste 2,5 km.
Voor de jonge deelnemers met een zwemdiploma wordt er als afsluiting van het evenement discozwemmen georganiseerd in Zwembad de Slenken.

Inschrijven
Inschrijven voor Swim2Walk kan op de avonden zelf. Voor meer informatie en updates over het evenement, volg ons op Facebook via Swim2Walk of op Instagram via swim2walk2023. We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen bij Swim2Walk in De Wijk!

Over Swim2Walk
Swim2Walk is een jaarlijks evenement in De Wijk dat zwemmen en wandelen combineert. Het evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om actief bezig te zijn en te genieten van de prachtige omgeving. Met verschillende zwemsessies en wandeltochten is er voor iedereen wat wils. Voor meer informatie en updates, volg Swim2Walk op Facebook via Swim2Walk of op Instagram via swim2walk2023.