Vera Vos, Justin Hendriks, Bram Inberg en Benny Spin hebben vorige week de handen ineen geslagen en de Stichting Onwies De Wiek opgericht. Deze organisatie is ontstaan na het Onwies Faute Feest, dat in maart dit jaar voor het eerst plaatsvond in De Wijk. Onlangs hebben zij de officiële oprichting van de stichting bekrachtigd bij Notaris Stotijn.

Het Onwies Faute Feest, dat veel enthousiaste reacties en positieve feedback heeft ontvangen, krijgt dus een vervolg. Dankzij de oprichting van de Stichting Onwies De Wiek kunnen Vera, Justin, Bram en Benny zich nog beter organiseren en de verdere ontwikkeling en planning van het evenement in goede banen leiden.

De Wijk kan zich volgend jaar opmaken voor een nieuwe editie van het Onwies Faute Feest, waarbij er opnieuw volop gefeest en genoten kan worden. De Stichting Onwies De Wiek is vastberaden om er weer een succesvol evenement van te maken, en een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers.

Houd de aankondigingen en updates van Stichting Onwies De Wiek op social media in de gaten om op de hoogte te blijven van de plannen en data voor het vervolg van het Onwies Faute Feest. Het belooft wederom een geweldig feest te worden dat je niet wilt missen!