Na een periode van 27 jaar als huisarts in De Wijk heeft Bert van Bremen het stokje overgedragen. De overdracht van de praktijk vond plaats op 1 juli, en afgelopen zondag was er gelegenheid om afscheid van hem te nemen als huisarts, wat door velen werd aangegrepen. Van Bremen werd in Dorpshuis De Wijk een mooie afscheidsreceptie aangeboden en ontving diverse cadeaus.

Persoonlijk note Bert van Bremen
Zondag 10 september, 30 graden en mijn afscheid als huisarts was in het dorpshuis georganiseerd. Het werd gezellig druk. Het organiserende comité, Jeanet Scheper, Anneke Vedder, Ria Westerhoven en Heleen Besselink hadden een mooi programma samengesteld. Na een muzikale verrassing werd het cadeau namens de patiënten aangeboden. Daar ben ik erg blij mee. Ik kreeg een aanwinst voor mijn nieuwe hobby, een bijenkast, een olijfboom en kunst in de vorm van drie ganzen. Daarnaast heb ik veel cadeaus, kaarten met mooie woorden gekregen. Het is lastig om iedereen persoonlijk te bedanken, maar ik voel me zeer gewaardeerd door uw reacties. Zeer bedankt, het heeft gezorgd dat ik met een goed gevoel afscheid van u heb kunnen nemen.

Tot ziens in de wandelgangen.
Bert van Bremen