Afgelopen woensdag bereikte ons het droevige nieuws van het overlijden van Roelof ten Heuvel, oud-slager en zeer gewaardeerd collega bij Coop Dunnink in De Wijk. Roelof heeft maar liefst 42 jaar bijgedragen aan de winkel en heeft in die periode velen persoonlijk gekend.

Zijn pensionering en afscheid waren gedenkwaardige momenten voor het team, maar ook na zijn pensionering bleef Roelof regelmatig de winkel bezoeken. Zijn vriendelijke glimlach, gezellige praatjes en kopjes koffie zullen node gemist worden.

Roelof heeft enkele laatste wensen kunnen uiten, waarvan één bijzondere wens op de dag van zijn uitvaart. Hij hoopte nog eenmaal langs zijn vertrouwde werkplek te rijden en daar zijn oude collega’s en gewaardeerde klanten te zien.

Een oproep wordt gedaan aan eenieder die Roelof op deze manier een laatste eer wil bewijzen. De familie vertrekt op dinsdag 14 november rond 8:30 uur vanuit Ruinerwold richting De Wijk. Verwachte aankomst bij de winkel is tussen 8:45 en 9:00 uur. De rouwstoet zal een ronde over het parkeerterrein rijden alvorens naar de uitvaartlocatie te vertrekken.