De sporthal ‘de Slenken’ in De Wijk zal op 17 en 18 november het toneel zijn van een kleurrijke en gevederde verzameling tijdens de eerste Tentoonstelling van Kleindiervereniging De Wolden. Deze tentoonstelling, voorheen bekend als Pels en Pluim Zuidwolde, RKC Ruinen en DWO De Wijk, brengt een prachtige show van konijnen, cavia’s, sierduiven en siervogels bij elkaar.

Het evenement wordt feestelijk geopend door burgemeester Inge Nieuwenhuizen van de gemeente De Wolden op vrijdagavond 17 november 2023 om 19.30 uur. Een bijzondere gelegenheid om deze diverse verzameling van kleindieren te bewonderen.

Openingstijden
Wil je de kleurrijke verzameling konijnen, cavia’s, sierduiven en siervogels zelf aanschouwen? Hier zijn de openingstijden:
Vrijdag 17 november: 19.00 – 22.00 uur
Zaterdag 18 november: 10.00 – 15.00 uur