Op maandag 17 juni van 15:00 uur – 17:00 uur staat Buurtteam De Wolden met een koffiekar aan de Willem Koopsweg in de Wijk. Wilt u kennismaken met Buurtteam De Wolden, heeft u vragen op sociaal gebied of wilt u iets bespreken over het wonen in uw straat? Kom dan bij ons langs. De koffie staat voor u klaar!

Inloopspreekuur Buurtteam De Wolden op donderdag 27 juni
Op donderdag 27 juni tussen 14:00 uur – 17:00 uur heeft Buurtteam De Wolden inloopspreekuur in het dorpshuis De Wijk.

Tijdens dit inloopspreekuur kunt u bij ons langskomen om vragen of meldingen op sociaal gebied met de buurtteamleden te bespreken. Wij staan u graag te woord!

Buurtteam De Wolden
Buurtteam De Wolden is er voor iedereen in gemeente De Wolden. De teamleden kunnen hulp en advies geven bij vragen, initiatieven en problemen in de woonomgeving. Het buurtteam kijkt wat men zelf kan doen en hoe de directe omgeving kan helpen. De werkwijze hangt dus af van de vraag en de persoonlijke situatie.
Het team bestaat uit: wijkagenten, opbouw- en maatschappelijke werkers van Welzijn De Wolden, wijkconsulenten van Actium, handhavers, dorpencontactfunctionarissen en wijkbeheerders van de gemeente. Daarnaast werkt het buurtteam nauw samen met Buurtbemiddeling.

Het doel van het buurtteam is zo vroeg mogelijk te signaleren wat er speelt in de buurten. Hierdoor kunnen we samen voorkomen dat kleine gebeurtenissen grote problemen worden.

Vragen/meldingen
Vragen of meldingen kunt u ook telefonisch of via mail doorgegeven worden aan Buurtteam De Wolden via: 0528-378686 of buurtteam@dewolden.nl. Wilt u meer weten over wat Buurtteam De Wolden doet? Kijkt u dan op de website van gemeente De Wolden of op de facebookpagina van Buurtteam De Wolden.

Meldingen over fysieke gevallen in de openbare ruimte (zoals een losliggende stoeptegel of kapotte lantaarnpaal e.d.), kunt u doorgeven aan de Gemeentewinkel via 14 0528 of via het meldingsformulier op de website van gemeente De Wolden.