Vrijdagavond 7 juni (dit jaar dus niet op midzomeravond) komen Harm Dijkstra en Roelof Klinkhamer voor een gezellig optreden naar de Karstenhoeve. Eén van de mooiste locaties om te spelen, volgens Harm. Geen podium , maar dicht bij het publiek, want dat geeft de mooiste interactie met de mensen.

Zij gaan in deze voorstelling “door dik en dun”. Een mix van oude- en nieuwe nummers. De teksten en de muziek worden zelf geschreven en gecomponeerd. Een avond met Harm en Roelof is een heerlijke mengeling van zeer herkenbare, actuele zaken die op muzikale wijze de revue passeren. Er wordt veel gelachen tijdens de voorstelling, maar er is ook veel ontroering. Hun bekendste nummers : “Soelawesi” en “De mooiste meid van Sleen” zullen ook deze avond vast niet ontbreken. En alles in het Drents, maar het is ook een feestje van herkenning voor niet Drentstaligen!
Datum: 7 juni 2024
Entree: € 15,00
Aanvang: 20.00 uur, de deel is open vanaf 19.30 uur
Waar: Museumboerderij De Karstenhoeve, dokter Larijweg 21, Ruinerwold
Voor info en reservering: info@karstenhoeve.nl of telefonisch 0522-481447.