Beste ondernemers, Het team Ondernemers van gemeente De Wolden is ervan overtuigd dat samenwerking de sleutel is tot succes. Daarom hebben we gepeild of er behoefte en interesse is om een platform/ondernemersvereniging in De Wijk op te richten. Die is er!

Op 3 juli een vervolg
Om dit verder te onderzoeken beleggen we op 3 juli een overleg. Hierbij sluit de voorzitter van businessclub Wacker, Bart Tijink aan. Dan gaan we verder bespreken of we
de samenwerking kunnen vormgeven. Regio Zwolle Ook zal Paul Veld van Regio Zwolle aanwezig zijn. Hij vertelt iets over regelingen voor om-, her- en bijscholing voor jou als ondernemer en/of je personeel. En over zaken die verder spelen in de Regio Zwolle, waar wij dus ook onder vallen.

Aanmelden
Laat me weten dat jij erbij wilt zijn en meld je voor 25 juni aan via m.koopman@dewoldenhoogeveen.nl. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid maken het verschil. Mocht je wel willen aansluiten maar op 3 juli verhinderd zijn dan hoor ik dat ook graag.

Zie ik jou ook op 3 juli?
Met ondernemende groet,
Monique Koopman
Team Ondernemers