Onafhankelijk, onpartijdig en bemiddelend: dat is wat de scheidsrechters van Wacker-Treville elke week op de velden in De Wijk, Koekange en IJhorst in praktijk brengen. Notaris Johan Stotijn herkent deze waarden uit zijn dagelijkse praktijk, waar onafhankelijkheid en onpartijdigheid ook essentieel zijn. Daarom heeft Notariaat Stotijn besloten de scheidsrechters wederom te voorzien van een volledig nieuw tenue, bestaande uit een shirt, broek, sokken en een jas.

Dit stelt het hele scheidsrechterskorps in staat weer representatief het veld op te gaan. De nieuwe tenues werden zaterdag uitgereikt voor aanvang van het Triville jeugdtoernooi. scheidsrechters-coördinator Steef van Baalen bedankte Johan Stotijn met een bos bloemen. Het was de derde keer dat Stotijn de scheidsrechters in nieuwe kleding stak.