Het jaarlijkse evenement Swim2Walk in De Wijk was weer een groot succes! Enkele honderden deelnemers namen deel aan de sportieve activiteiten van de afgelopen week. De afsluiting vond op vrijdag plaats, waarbij de deelnemers genoten van een prachtige route en gezellige activiteiten. De laatste dag begon met een wandeling onder begeleiding van Muziekvereniging Apollo. Bij zorgcentrum Dunninghe werd gepauzeerd en getrakteerd op ijsjes, gesponsord door Anytime De Wijk en De Wiekslag. Terug bij Zwembad de Slenken werden de welverdiende medailles uitgereikt, gevolgd door discozwemmen op de beats van de muziek.

Swim2Walk vond plaats van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni. Het evenement combineert zwemmen en wandelen en biedt een unieke ervaring om actief bezig te zijn in de prachtige omgeving. Het programma zat vol activiteiten voor jong en oud.

Op dinsdag 4 juni begon het evenement met een zwemsessie in Zwembad de Slenken. Op woensdag 5 juni vond de wandeltocht plaats met drie verschillende afstanden: 2,5 km, 5 km en 7,5 km. Op donderdag 6 juni was er opnieuw een zwemsessie in Zwembad de Slenken. De afsluitende wandeltocht vond plaats op vrijdag 7 juni met een afstand van 5 km. Bij IKC de Horst werd gestart met de laatste 2,5 km onder begeleiding van Apollo. Het was een geslaagd evenement waarbij iedereen kon genieten van sportieve activiteiten en een gezellige sfeer.