Op zaterdag 6 juli houdt WGV weer haar jaarlijkse clubkampioenschappen. Er worden in alle leeftijdscategorieën en op alle niveaus oefeningen gedaan door de turners die beoordeeld worden door een deskundige jury. De deelnemer met het hoogste aantal punten is de nieuwe clubkampioen en mag een jaar lang de titel clubkampioen 2024 dragen en de bijbehorende wisselbeker mee naar huis nemen.

Om 10.00uur starten we met freerunnen. De deelnemers worden zowel op techniek als op snelheid beoordeeld en dit is altijd spectaculair om te zien. Rond 12.00u eindigen we freerunnen met de prijsuitreiking. Om 13.00uur gaan we dan door met turnen. Zij zullen op vier onderdelen hun oefeningen laten zien. Rond 16.00uur verwachten we af te sluiten met de prijsuitreiking. Al met al genoeg reden om op 6 juli te komen kijken in sporthal De Slenken, u bent van harte welkom!