Op zaterdag 6 en 13 juli is er weer een proeverij en verkoopdag van biologisch rundvlees en varkensvlees op biologische boerderij De Pieperij.

Het ras Limousin staat bekend om haar fijn vezelige vleesstructuur en goede smaak. Dus het vlees zal weer uitstekend zijn. Kom dus langs op onze slachtdag op de Pieperij 7, Veeningen. Van 09.00 tot 16.00. Bestellingen kunnen worden opgehaald en er is verkoop van klein verpakt vlees.

We hebben voor deze gelegenheid Runder rookworsten laten maken en er is nog veel meer zoals riblappen, gehaktballen, saucijzen, biefstuk, runderschnitzel, hamburgers, rundervinken, etc. Allemaal verpakt in kleine porties. Voor de liefhebbers hebben we ook onderdelen als ribeye, ossenstaart of bavette.

Adres: Pieperij 7, Veeningen.
Voor meer informatie: mail abdesnoo@yahoo.com of bel 06-38916306
Familie De Snoo